#1  
Old 08-27-2011, 11:53 AM
Hitman Hitman is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 11
Default Mac OS Lion -

Hello,

For some reasons I have to re-install all my software, in Mac OS Lion, the license key for Noiseware and Portraiture are not registering.

The first time I input the license key, all is well, but once I rebooted and restart the machine or photoshop, I will have to re-enter the information again.

Not sure if it me or the system, can someone shed some light on this phenomenon?

I'm running Mac OS Lion Server, and Photoshop CS5, and I have the Noiseware and Portraiture Plugins.

Thanks a lot!
Reply With Quote
  #2  
Old 08-28-2011, 08:07 AM
Hitman Hitman is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 11
Default

Did a search and the following post is exactly my problem..

http://www.imagenomic.com/forum/showthread.php?t=642

Tried repairing permissions, but doesn't seem to resolve the issue
Reply With Quote
  #3  
Old 08-28-2011, 12:44 PM
George George is offline
Staff
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 954
Default

File a support ticket using the support link at the top of this page and I'll take care of it for you.
George
Quote:
Originally Posted by Hitman View Post
Did a search and the following post is exactly my problem..

http://www.imagenomic.com/forum/showthread.php?t=642

Tried repairing permissions, but doesn't seem to resolve the issue
Reply With Quote
  #4  
Old 08-29-2011, 10:04 AM
Hitman Hitman is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 11
Default

Quote:
Originally Posted by George View Post
File a support ticket using the support link at the top of this page and I'll take care of it for you.
George
Hi George,

Thanks for the reply, I've submitted the support ticket.


Thanks!
Reply With Quote
  #5  
Old 08-30-2011, 10:01 AM
AndreasK AndreasK is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 2
Default

I have the same problem on mac os x 10.7.1 and CS 5.1. Activating portraiture is successfully (i get 2x the messagebox that it was sucessfull). After a restart from PS it tells me to activate portraiture. I also repaired the disk rights without any sucess. What can I do?
Reply With Quote
  #6  
Old 08-30-2011, 11:35 AM
George George is offline
Staff
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 954
Default

Quote:
Originally Posted by AndreasK View Post
I have the same problem on mac os x 10.7.1 and CS 5.1. Activating portraiture is successfully (i get 2x the messagebox that it was sucessfull). After a restart from PS it tells me to activate portraiture. I also repaired the disk rights without any sucess. What can I do?
File a support ticket thru the support link at the top of the page.
George
Reply With Quote
  #7  
Old 08-31-2011, 01:20 PM
AndreasK AndreasK is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 2
Thumbs up

One big thank you to George for helping me so fast here over in germany. Thanks for your patience with me mac newbie
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004-2012 Imagenomic, LLC. All rights reserved.