#1  
Old 08-11-2012, 08:17 PM
bro bro is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 1
Default cs6

hi,
i cant install realgrain in cs6...
ok i can install, but it dont show up in the filter menue.
cheers
Reply With Quote
  #2  
Old 08-12-2012, 10:56 AM
George George is offline
Staff
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 955
Default

Quote:
Originally Posted by bro View Post
hi,
i cant install realgrain in cs6...
ok i can install, but it dont show up in the filter menue.
cheers
http://imagenomic.com/rg.aspx?f=techspecs
At the bottom of the table showing the specs:
The current Mac edition of Realgrain Plugin supports CS5 in 32 bit mode only.
RealGrain will not work in CS6 as CS6 is 64 bit only on Macs.
Regards,
George
Reply With Quote
  #3  
Old 09-19-2012, 08:37 AM
yvonnephoto yvonnephoto is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 2
Default

So how long will it be before we CAN run it in CS6? I dont particularly want to have to re-install CS5 just for running realgrain, and many photographers, and most pro photographers, will have upgraded to CS6.
Reply With Quote
  #4  
Old 09-19-2012, 11:55 PM
George George is offline
Staff
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 955
Default

You'll be notified thru email and on this site when it's released.
George
Reply With Quote
  #5  
Old 10-03-2012, 03:31 AM
jadik jadik is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 1
Default RealGrain CS6 Compatibility is Somewhat Misleading

The tech-spec sheet does not explicitly identify that the RealGrain plugin is not supported on Mac CS6. The footnote only indicates that the CS5 version will run in 32bit mode only. I encourage you to change the language in the footnote, so that others don't waste time attempting to install an incompatible plugin.

You can certainly make an argument for why the current footnote can be interpreted to indicate that the RealGrain plugin will not work in CS6... *however* it would seem entirely appropriate to be explicit, and not to require your customers & potential customers to draw obscure inference from otherwise critical disclosure.



Regards,
Jadik
Reply With Quote
  #6  
Old 10-03-2012, 08:31 AM
George George is offline
Staff
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 955
Default

The changes have been made to the page to fully reflect that CS6 is not supported.
George
Reply With Quote
  #7  
Old 12-21-2012, 09:06 PM
prometh prometh is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2012
Location: Toronto, Canada
Posts: 5
Question

It's been a while since the question was asked, and I'm curious as to the status.

Will it be a minor (free) or major (charged) update? I'm thinking of buying, but don't want to buy something that will only cost me more money a short while later.
Reply With Quote
  #8  
Old 12-22-2012, 06:55 AM
George George is offline
Staff
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 955
Default

Quote:
Originally Posted by prometh View Post
It's been a while since the question was asked, and I'm curious as to the status.

Will it be a minor (free) or major (charged) update? I'm thinking of buying, but don't want to buy something that will only cost me more money a short while later.
I recently queried Imagenomic on the RealGrain update but still wasn't given anything other than it's in the pipeline with no definitive time frame so that's all I can offer.
Regards,
George
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004-2012 Imagenomic, LLC. All rights reserved.